EMS technológia, Elektro Fitness izomstimuláció

EMS technológia, Elektro Fitness izomstimuláció - E Fitness Zugló, Fitness BudapestA rendszeres testmozgás és aktív sportolás közben az agy üzeneteit elektromos ingerületek továbbítják az izomzat motorikus vezérlőihez az idegpályákon keresztül. Az EMS technológia (azaz  elektromos izomstimuláció) közvetlenül az izmokhoz juttat elektromos stimulációt, aminek hatására az izmok ugyanúgy összehúzódnak és elernyednek, mintha sportolnánk.

Az EMS technológia már évek óta létezik, több évtizedes kutató- és fejlesztő munkán alapul. Sok eltérő elektromos impulzust alkalmaznak a gyógyászatban, a szépségiparban  és sport rekreációban.
Ezek az ingeráramnak vagy galvánáramnak nevezett eltérő hullámformák egy-egy célzott hatás kiváltására alkalmasak, és rendeltetésszerű használatuk során,  mellékhatások nélkül segítik az izmok és kötőszövetek regenerálódását, fejlődését, a trombózis megelőzését.

Az izmok elektromos stimulációjának története, 1791-ig, Luigi Galvani kísérleteiig tekint  vissza. Azóta számtalan orvosi- kutatói vizsgálat, és sporteredmény támasztotta alá  hatékonyságát. A technológia az Amerikai Egyesült Államok Egészségügyi Hivatalának Étkezési és Gyógyszer osztályán  került bejegyzésre, mint elismert terápiás módszer.

Az E Fitness készülékek is az EMS technológiával működnek, mely módszert  több éves kutatómunkán alapuló fejlesztés során tökéletesítettek. Ez már az 5. generációs gépcsalád, mely  kifejezetten az egész test stimulációs edzésére lett kifejlesztve. A készülék egy speciális ruhából, melyben 10 elektródapár található és egy feszültséget és frekvenciát szabályzó modern kezelőpultból áll. A speciális elektródákat orvosi fizikoterápiás kezelések során is alkalmazzák, a kényelmes és jól szellőző anyagból készült  pamut ruha pedig lehetővé teszi a szabadabb mozgást, ezáltal  a megfelelő izomcsoporton tartja az elektródákat.


Az E Fitness edzés

Izomépítés
EMS technológia, Elektro Fitness izomstimuláció - E Fitness Zugló, Fitness BudapestAz elektromos izomstimulációs módszer intenzív gyakorlatokkal kombinálva, segíti az izmok fejlődését és feszesítését, tehát itt nem a kozmetikákban alkalmazott fekvő kezelésekről van szó!

Az elektromos izomstimulációval és a speciális ruhában egyszerű gimnasztikai és erősítő gyakorlatokat végzünk, így az izomfejlesztés és zsírégetés tízszer hatékonyabban fejti ki hatását.

Az E Fitness edzés hatékonyságának lényege, hogy a teljes testet egyidejűleg stimuláljuk.  Az összes nagy izomcsoport edzése egyszerre történik, így hatodára csökken egy átlagos edzésidő.

Az E Fitness készüléknél ennek eredményeképpen az elektromos impulzusoknak köszönhetően 30-40 micro összehúzódás történik másodpercenként az összes érintett izomban, és emellett még a végzett alapgyakorlatok is stimulálják a felfokozott állapotban lévő izmokat, ami kb. 36000 izom-összehúzódás a teljes testen és mindez 20 perc alatt.


Alakformáló hatás

Az izmok micro összehúzódásainak köszönhetően fokozódik a vérkeringés és javul az izmok oxigén- és vérellátása, fokozódik a kötőszövetek anyagcseréje. Az E Fitness edzés során az elektromos impulzusok nem csak a vázizomzaton fejtik ki hatásukat, hanem a simaizmokat is átmozgatják, elősegítve ezzel a gyorsabb zsírbontást és a bőr feszesítését.

Az izomstimulációs kezelés során, mindenki megtalálhatja azt a típusú kezelést, amelyikre éppen szüksége van: alakformálás, tartásjavítás, testépítés, célzott izomépítés, fogyás, salaktalanítás, cellulitis kezelés, bőrfeszesítés, szülés utáni regeneráció. Sérülés és hosszabb lábadozás utáni speciális tréningre is kiválóan megfelel az EMS technika, könnyű állíthatósága, fokozatossága és az ízületek védelme miatt.

Aktuális

 

VISSZAVONÁSIG ÉRVÉNYES

 

INGYENES PRÓBA EDZÉS - 

amennyiben a próbaedzést követően 10-15-20 ALKALMAS bérletet vásárolsz 

 

ÍZELÍTŐ BÉRLET - 

3 alkalmas egyszeri alkalommal vásárólható BÉRLET 5.500 Ft

 

SZÜLINAP, NÉVNAP - 

Annak a kedves vendégünknek, aki születésnapját ünnepli -30%, ha névnapját ünnepli -15% kedvezményben részesül, azon a héten, amikor bérletet vásáról

Elérhetőség

E-Fitness: 20/22 77 509

 

Masszázs: 30/834 16 90

Kezelés: 30/834 16 90

 

Nyitva tartás: Hétfő - Csütörtök: 8 - 19, Péntek: 8 - 12:00, Szombat - Vasárnap: ZÁRVA

 

1145 BUDAPEST., Róna utca 141. II/5. 13-as kapucsengő

Térkép >>