Masszázs

 

Stressz, fáradtság, idegesség, rossz közérzet – többek között ezek a kellemetlen velejárói a rohanó életmódnak.

Ezeken javíthat egy kiadós masszázs mely, felfrissíti testünket és lelkünket egyaránt. Íme, néhány ok, amiért érdemes néha beiktatni egy kis kényeztetést. 

Testi egészség

A masszázs egyik legáltalánosabb hatása, hogy serkenti a vérkeringést, az anyagcserét, a sejtek oxigénellátását, és mélyebbé, szabályosabbá teszi a légzést. Pozitív hatással van a nyirokrendszer működésére, ami segíti a méregtelenítést, a testben levő salakanyagok ugyanis gyorsabban elszállítódnak, távoznak a szervezetből, elmondhatjuk, hogy ez a pozitív hatás mindegyik masszázsfajtára jellemző.

A masszázs a bőrre is kifejti áldásos hatását, ugyanis vérbőséget eredményez, fokozza a tápanyag- és oxigénellátást, a bőrszövetek anyagcseréjét. Ezzel rugalmasabbá, fiatalosabbá válik a bőr, a dörzsölés, simítás hatására pedig az elhalt hámréteg is eltűnik.

A masszázs az izomzatra is pozitív hatást gyakorol. Ugyanis a vérellátás ezen a területen is javul, így az izmok gyorsabban regenerálódnak, az izomfáradtság könnyebben megszűnik. Elmúlik az izomfájdalom, a feszültség, a masszázs tehát tulajdonképpen hozzájárul a teljesítő- és állóképesség növeléséhez is.

Akármilyen meglepő, egy kiadós masszázs még a belső szervek működésére is pozitív hatást fejt ki. Szerveink ugyanis a bőr egyes pontjaival összekapcsolódnak, és köztük kölcsönhatás lehetséges.

A masszázs ideje alatt a vendég pihen relaxál, majd a masszázs végén felfrissülve, újjászületve érzi magát.

A masszázst követő napon enyhe izomláz érzése a szakszerűen kivitelezett, izmok átmozgatásainak eredménye, mely a következő napra elmúli

 

A kezelésekről további részletes leírás és árak a http://grogota.hu weboldalon található

 

Kineziológia

 

A kineziológiáról általában elmondható, hogy módszerei hatásosan alkalmazhatók a legtöbb testi vagy lelki probléma esetén. A kezelések alatt számtalan esetben találja szemben magát a kliens olyan helyzetekkel melyről nem gondolta volna, hogy a múltjában történt események milyen szoros összefüggést mutatnak jelen problémáival. Ezen összefüggések felismerését a kineziológiában jól ismert úgy nevezett „aha” élménnyel szokták jellemezni. Az „aha” élményekkel járó rádöbbenések jelentős változások elindítására képesek a kliensek életében.

A kineziológia elmélete alapján a jelenben keletkezett problémáink sok esetben visszavezethetők valamilyen stresszes, traumatikus élményekre, melyeket a probléma kialakulása előtt valamivel, vagy gyermekkorunkban éltünk át.

A kezelésekről további részletes leírás és árak a http://grogota.hu weboldalon található

 

Fülakupunktúra

A fül-akupunktúra elméleti alapja

Nogier elmélete szerint, ha egy kifejlett embriót rajzolunk a külső fülre fejjel lefelé, akkor egy térképet kapunk, amelyen a testünk minden része leképeződik. Ha a test egy bizonyos részének felborul az élettani egyensúlya, akkor az annak a résznek megfelelő kivetülési pont a fülben érzékennyé, akár fájdalmassá is válhat.

A terápia abból áll, hogy a kezelni kívánt szervek, testrészek kivetüléseinek területeit a fülön stimuláljuk. Ez történhet tűvel, elektromos impulzussal, növényi magvakkal, mágneses golyókkal. Tehát a fülön elhelyezkedő pontok megfelelő ingerlésével befolyásolni lehet a testben lezajló öngyógyító folyamatokat.

A fül-akupunktúra egy komplex terápiás program. A kezelés során szúrt pontok együttesen csökkentik a felgyülemlett feszültséget, növelik szervezetünk energiáját, megnyugtatnak, ellazítanak, támogatják problémamegoldó képességünket, növelik a szeretet iránti befogadó képességünket. Alkalmazásuk segítik a szervezet saját, belső öngyógyító folyamatainak működését.

Milyen esetekben segít?

Hatásos fáradtság, kimerültség, elcsigázottság, alvási zavarok, esetén, mozgásszervi és más eredetű fájdalmak, csökkentésében megszüntetésében. Megoldást nyújthat reumatikus fájdalmak csillapítására, krónikus fejfájásra, nőgyógyászati/menstruációs problémákra, urológiai panaszokra, idegrendszeri problémák esetén. Szenvedélybetegség (pl: dohányzás, alkohol, drog) felhagyásában csökkenti a szer utáni vágyakozást, valamint az elvonási tüneteket, kiegyensúlyozza a vegetatív idegrendszer működését.  Ideális testsúly eléréséhez a programok részeként, segíti a méregtelenítési folyamatokat. Mindennapos gondjaink kezelésében: megfázás, felfázás, vérnyomás problémák.
A terápia önmagában is, és más kezelés kiegészítéseként is eredményes. Azoknak, akiknek félelmeik támadnak a tűszúrásokkal szemben, a terápia mágneses golyók felragasztásával, vagy elektromos impulzussal is alkalmazható.

A kezelésekről további részletes leírás és árak a http://grogota.hu weboldalon található

 

Kinezio-tape

 

A kineziológiai tapasz egy gyógyászati segédeszközként használt rugalmas pamutanyagból készült, bőrre ragasztható szalag, amely segítségével a fájdalom és a mozgáskorlátozottság rövid időn belül mellékhatások nélkül csökkenthető.

A kinesio tape/kineziológiai tapasz terápia a mozgásszervi problémák kezelésében alkalmazott módszer.
Gyorsan felhelyezhető és széleskörűen felhasználható. Hatékony segítséget nyújt ficamok, húzódások, sportsérülések, gerinc és végtagfájdalmak kezelésekor, valamint mozgásszervi műtétek utáni rehabilitációban is. A különböző ragasztási technikák segítségével erősítő, korrigáló vagy regeneráló hatást lehet elérni. Gyors segítséget nyújt a fájdalomcsillapításban, lerövidíti a gyógyulási időszakot is. Könnyen rögzíthető, jól tapad, tartós. Vízálló.

A kezelésekről további részletes leírás és árak a http://grogota.hu weboldalon található

 

Bach-virágterápia

 

A Bach-virágterápia a lélek gyógyítása vadon növő virágok energiájával, leegyszerűsítve; LÉLEKGYÓGYÍTÁS VIRÁGENERGIÁVAL. 

Előfordult már, hogy úgy érezte mintha nem lenne Önmaga mostanában? Nem találja a helyét az amúgy megszokott és kellemes környezetében, vagy a társaságban akikkel korábban szívesen töltötte idejét? 
A Bach virágok megmutatják milyen lelki tényezők okozzák ezeket a tüneteket. 

 

 

A kezelésekről további részletes leírás és árak a http://grogota.hu weboldalon találhatók.

Aktuális

 

VISSZAVONÁSIG ÉRVÉNYES

 

INGYENES PRÓBA EDZÉS - 

amennyiben a próbaedzést követően 10-15-20 ALKALMAS bérletet vásárolsz 

 

ÍZELÍTŐ BÉRLET - 

3 alkalmas egyszeri alkalommal vásárólható BÉRLET 5.500 Ft

 

SZÜLINAP, NÉVNAP - 

Annak a kedves vendégünknek, aki születésnapját ünnepli -30%, ha névnapját ünnepli -15% kedvezményben részesül, azon a héten, amikor bérletet vásáról

Elérhetőség

E-Fitness: 20/22 77 509

 

Masszázs: 30/288 9016

 

Nyitva tartás: Hétfő - Csütörtök: 8 - 20, Péntek: 8 - 13:00, Szombat - Vasárnap: ZÁRVA

 

1145 BUDAPEST., Róna utca 141. II/5. 13-as kapucsengő

Térkép >>